Πως συνεργαζόμαστε

Πρώτο βήμα

Μιλήστε και αποφασίστε από κοινού με το παιδί για το ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι σας. Ένας αριθμός 20-25 παιδιών είναι ο ιδανικός για την παιδική disco Discoball.
Το καλύτερο για εμάς είναι η ηλικία των παιδιών να είναι κοντινή, διότι αυτό θα διευκολύνει τον DJ και τον ψυχαγωγό να κινηθούν σε προγράμματα κατάλληλα για τη συγκεκριμένη ηλικία.

Πρώτο βήμα

Δεύτερο βήμα

Θυμηθείτε τον εαυτό σας: δεν σας άρεσαν τα ίδια παιχνίδια όταν ήσασταν 4 και όταν ήσασταν 10.

 

Δεύτερο βήμα

Τρίτο βήμα

Επισκεφτείτε τον χώρο μας: Στη συνάντησή μας θα έχετε την ευκαιρία να «ξεναγηθείτε» στον χώρο μας, να μας εκφράσετε τις επιθυμίες σας, να ακούσετε τις προτάσεις μας και να σας λύσουμε όλες τις απορίες. Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς!

 

Τρίτο βήμα

Τέταρτο βήμα

Επιλέξτε μια ημερομηνία: Σίγουρα το Σαββατοκύριακο είναι η ιδανικότερη περίοδος της εβδομάδας για να πραγματοποιήσετε το πάρτυ σας, αν και μία καθημερινή ημέρα αποτελεί την καλύτερη λύση όσον αφορά τη διαθεσιμότητα και την οικονομικότερη τιμή. Προνοήστε για την έγκαιρη κράτηση σας, ώστε να έχουμε την ευελιξία να σας εξυπηρετήσουμε.

Τέταρτο βήμα

Πέμπτο βήμα

Ελέγξτε τη διαθεσιμότητά μας.
Το κάθε πάρτυ έχει διάρκεια 3 ώρες. Οι ώρες μας είναι:
11:00 με 14:00
15:00 με 18:00
19:00 με 22:00

Πέμπτο βήμα

Έκτο βήμα

Αυτό ήταν! Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά!

14 ημέρες
πριν το πάρτυ σας
Ετοιμάστε και μοιράστε τις προσκλήσεις στους καλεσμένους σας και μην ξεχάσετε να υπενθυμίσετε στους γονείς των παιδιών για την επιβεβαίωση τις προσέλευσης τους τουλάχιστον 7 ημέρες πριν.

6 ημέρες
πριν το πάρτυ σας
Επιλέξτε από τις έξτρα παροχές μας, μενού, τούρτα, φουσκωτή μασκοτ υποδοχής, παιδικό Mash Machine αποκλειστικά για παιδιά στην Ελλάδα και glow party για του πάρτυ σας. Επιλέξετε ανάμεσα στα δεκάδες μενού που μπορούμε να σας προτείνουμε για το φαγητό, αλλά και για την τούρτα από τα πλούσια σχέδια, μέσω των συνεργατών μας.

Έκτο βήμα

Μην περιμένεις ...κλείσε την ημέρα και την ώρα του πάρτυ σου!!!

Divider