Αποκλειστικά στην Ελλάδα!!!

Το Mash Machine είναι η τελευταία λέξη στην ψυχαγωγία σε εκδηλώσεις και η DiscoBall ακολουθεί τις εξελίξεις και έφερε αποκλειστικά στην Ελλάδα το Medium σε μέγεθος μηχάνημα της Mash Machine το μουσικό κουτί.
Είναι ιδανικό για διοργάνωση εκδηλώσεων που αναζητούν νέες ιδέες ψυχαγωγίας. Είναι διασκεδαστικό, έξυπνο και χρησιμοποιεί νέα τεχνολογία μέσο λογισμικού προγράμματος. Μετακινώντας απλά μπλοκ σε όλη την επιφάνεια, μπορείτε να δημιουργήσετε μουσική που ακούγεται υπέροχη κάθε φορά. Επιπλέον, συγκεντρώνει μικρούς και μεγάλους γύρω του για να φτιάξουν μαζί μουσική με εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Το Mash Machine έχει χρησιμοποιηθεί σε εταιρικές εκδηλώσεις, εμπορικές εκθέσεις, εγκαίνια , team building, οικογενειακές ημέρες, πάρτι γραφείων και φεστιβάλ.
Στα πάρτυ που οργανώνει η DiscoBall, πλέον τα παιδιά εκτός από την μουσική του Dj δημιουργούν και δικιά τους., είναι εύκολο στη χρήση για μικρούς και μεγάλους και μπορούν να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο κομμάτι σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Πως λειτουργεί το Mash Machine :

Η δημιουργία μουσικής είναι για όλους.
Δεν χρειάζονται οδηγίες ή εγχειρίδιο το πως θα φτιάξετε μουσική, ένα λεπτό μόνο είναι αρκετό για να μάθετε τα βασικά – αρκετά για να παίξετε και να διασκεδάσετε για ώρες.
Προσελκύστε 1-4 παίκτες και αφήστε τους να παίξουν για 1 λεπτό ο καθένας και ζητήστε από το κοινό να ψηφίσει για το καλύτερο μουσικό κομμάτι.
Έχουμε 4 χρώματα που αντιστοιχούν σε 4 διαφορετικές ενότητες: ρυθμό, φωνητικά, μελωδία και μην ξεχνάμε το μπάσο. Κάθε μπλοκ αντιπροσωπεύει μια από αυτές τις ενότητες και η επιφάνεια παιχνιδιού προσθέτει ειδικά εφέ όπως ηχώ ανάλογα με το πού  τοποθετείτε το κάθε μπλόκ από τις 4 ενότητες.
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από πολλά μουσικά κομμάτια από τζαζ,disco,latin,φωνές ζώων, έως και techno,υπάρχουν δεκάδες μουσικές βιβλιοθήκες για όλα τα είδη μουσικής

Η μουσική φέρνει κοντά τους ανθρώπους και το Mash Machine απολαμβάνεται καλύτερα με φίλους.
Το Mash Machine δίνει σε παίκτες όλων των ηλικιών μια δια δραστική και διασκεδαστική δραστηριότητα για να παίξουν μουσική.