Λίγα λόγια για εμάς...

Ιστορία

-1995-

Τα πρώτα πάρτυ αρχίζουν το 1995 εδώ σε αυτόν τον χώρο, όταν το πάρτυ γραφόταν ακόμα με ¨Υ¨ και όχι με ¨Ι¨ όπως τώρα. Με πολύ απλές κατασκευές στο χώρο και εφηβική διάθεση.

Και τα πρώτα μας πάρτυ αρχίζουν μόνο για εμάς.

-1998-

Τότε αρχίζουν οι κατασκηνώσεις σαν ομαδάρχες κ κοινοτάρχες τα καλοκαίρια μας.

-2002-

Και το 2002 αρχίσαμε να ασχολούμαστε με τα παιδικά πάρτι στους χώρους σας. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ.

-2014-

Στο σήμερα όμως αποφασίσαμε να φτιάξουμε έναν δικό μας χώρο. Την DiscoBall.Το όνομα μας δεν είναι τυχαίο, κάθε Disco της εποχής είχε πάντα μια ντισκομπάλα στο κέντρο του χώρου και έτσι προέκυψε το όνομα μας, και με τα κεφαλαία γράμματα D και B μέσα στην λέξει DiscoBall εννοούμε την λέξει decibel όπου είναι η ένταση του ήχου στα πάρτυ.

-2021-

Η νέα μας σελίδα είναι πραγματικότητα, γιατί θεωρούμε πως όλα πρέπει να αναναιώνονται και να γίνονται πιο σύγχρονα. Νέα φωτορυθμικά, νεές στολές και νέα παιχνίδια συμπληρώνουν τις σημαντικές αλλαγές μας για την νέα αρχή.

Φιλοσοφία

Η παιδική μας disco, είναι ένας χώρος ο οποίος συνδυάζει χορό και παιχνίδι, άρα άσκηση του σώματος.

Είναι ένας χώρος όπου συνέχεια πράγματα αλλάζουν, ο στολισμός, πάνω από 14 διαφορετικά φωτορυθμικά ,τα χρώματα. Θεωρούμε σημαντικό να υπάρχει μια αλλαγή στο χώρο μας για να νιώθουν οι καλεσμένοι μας άνετα και όμορφα σαν το σαλόνι του σπιτιού τους.

Για αυτό και μετά από 7 χρόνια λειτουργίας κάναμε μια ανακαίνιση όπου σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε από την αρχή.

Μια μοναδική disco όπου παιδιά και γονείς γίνονται ένα στα παιχνίδια, στο τραγούδι και στο χορό.

Επειδή οι σημερινοί ρυθμοί της ζωής είναι πολύ γρήγοροι και αγχώδεις, σκεφτήκαμε ότι σε ένα παιδικό πάρτι δεν πρέπει να παίζουν και να διασκεδάζουν μόνο τα παιδιά, αλλά μπορούν να συμμετάσχουν και οι γονείς, παίρνοντας μέρος στα παιχνίδια των παιδιών τους, δείχνοντάς τους το καλό παράδειγμα του συναγωνισμού και πάνω απ’ όλα της σωστής διασκέδασης.

Ο στόχος μας πάντως είναι μικροί και μεγάλοι να φύγουν από εδώ κουρασμένοι από το πολύ χορό και το παιχνίδι, αλλά και γεμάτοι αναμνήσεις. Θέλουμε να γίνουμε όλοι μια παρέα και στο τέλος να διαπιστώσουμε πως οι όμορφες στιγμές γίνονται ακόμη ομορφότερες, με την κατάλληλη παρέα και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.