Πάρτυ παντού!!!

Η έμπειρη ομάδα που αποτελείται από καλλιτέχνες – διασκεδαστές, σκηνογράφους, διακοσμητές,dj,μάγους κ.ά. οργανώνει με επιτυχία παιδικά πάρτυ γενεθλίων από 1-12 ετών, αλλά και σχολικών εκδηλώσεων.
Ακόμα και αν θέλετε να οργανώσετε στο γάμο σας ή στη βάπτιση του παιδιού σας την απασχόληση τους, ένα απλό πάρτυ ή ακόμα και το πάρτυ της ζωής σας, στο χώρο που θέλετε να επιλέξετε, καθίστε αναπαυτικά και αφήστε μας να αναλάβουμε τα πάντα ενώ εσείς απλά διασκεδάζετε. Η σωστή επικοινωνία, η καλή οργάνωση, οι πολλές & ενδιαφέρουσες δραστηριότητες με τον συνδυασμό επιλογής των κατάλληλων συνεργατών είναι τα συστατικά μας για μια επιτυχημένη εκδήλωση, που κάνουν τόσο τα παιδιά όσο και τους μεγάλους που συμμετέχουν και οι ίδιοι χωρίς να το καταλάβουν… γιατί εδώ όλοι γινόμαστε παιδιά.

Η DiscoBall μπορεί να φέρει την ιδέα της disco και στον χώρο σας με ηχητική κάλυψη (με DJ ή χωρίς), αλλά και σε ό,τι αφορά τα εντυπωσιακά μας φωτορυθμικά, φέρνοντας τη ντισκομπάλα μας, που θα μπει στο κέντρο του χώρου όπου θα γίνει το πάρτυ, αλλά και το φωτορυθμικό μας λέιζερ. Και φυσικά αυτό που ακολουθεί είναι το πολύ παιχνίδι και οι διαγωνισμοί από τους ανιματέρ και εμψυχωτές μας.
Η συμμετοχή μας ως δικός σας άνθρωπος και όχι ως απλός διοργανωτής, σε κάθε εκδήλωση ξεχωριστά, είναι η ταυτότητα μας και αυτό που μας γεμίζει με μεράκι για να συνεχίζουμε με κέφι.