ΠΑΡΤΥ

Μιλήστε και αποφασίστε από κοινού με το παιδί για το ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι σας. Ένας αριθμός 20-25 παιδιών είναι ο ιδανικός για την παιδική mini disco Discoball.

Μπορούμε ωστόσο, να εξυπηρετήσουμε και μεγαλύτερο όγκο παιδιών, αρκεί να το επιθυμείτε και εσείς. Το καλύτερο για εμάς είναι η ηλικία των παιδιών να είναι κοντινή, διότι αυτό θα διευκολύνει τον DJ και τον ψυχαγωγό να κινηθούν σε προγράμματα κατάλληλα για τη συγκεκριμένη ηλικία.

Θυμηθείτε τον εαυτό σας: δεν σας άρεσαν τα ίδια παιχνίδια όταν ήσασταν 4 και όταν ήσασταν 10.

Επισκεφτείτε τον χώρο μας: Στη συνάντησή μας θα έχετε την ευκαιρία να «ξεναγηθείτε» στον χώρο μας, να μας εκφράσετε τις επιθυμίες σας, να ακούσετε τις προτάσεις μας και να σας λύσουμε όλες τις απορίες. Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς!

Επιλέξτε μια ημερομηνία: Σίγουρα το Σαββατοκύριακο είναι η ιδανικότερη περίοδος της εβδομάδας για να πραγματοποιήσετε το πάρτυ σας, αν και μία καθημερινή ημέρα αποτελεί την καλύτερη λύση όσον αφορά τη διαθεσιμότητα και την οικονομικότερη τιμή. Προνοήστε για την έγκαιρη κράτηση σας, ώστε να έχουμε την ευελιξία να σας εξυπηρετήσουμε.

Ελέγξτε τη διαθεσιμότητά μας.

Το κάθε πάρτυ έχει διάρκεια 3 ώρες. Οι ώρες μας είναι:
11:00 με 14:00
15:00 με 18:00
19:00 με 22:00

Επιλέξτε ένα θέμα: Δεν είναι απολύτως απαραίτητο, ωστόσο, τα παιδιά αγαπούν τα θεματικά πάρτυ. Δείτε περισσότερα στην αντίστοιχη ενότητα “Θεματικά παιδικά πάρτυ” της ιστοσελίδας μας

Αυτό ήταν! Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά!

14 ημέρες για το πάρτυ σας

Ετοιμάστε και μοιράστε τις προσκλήσεις στους καλεσμένους σας και μην ξεχάσετε να υπενθυμίσετε στους γονείς των παιδιών για την επιβεβαίωση τις προσέλευσης τους τουλάχιστον 7 ημέρες πριν.

6 ημέρες για το πάρτυ σας

Επιλέξτε το μενού και την τούρτα του πάρτυ σας. Επιλέξετε ανάμεσα στα δεκάδες μενού που μπορούμε να σας προτείνουμε για το φαγητό, αλλά και για την τούρτα, μέσω των συνεργατών μας.

Και φυσικά μπορούμε να φέρουμε την ιδέα της ντίσκο παντού, στο χώρο σας, σε πισίνα, σε γήπεδα 5x5, σε πλατείες, οι ψυχαγωγοί μας εκπαιδεύονται συνεχώς ώστε να παρουσιάζουν τα καλύτερα παιχνίδια στα παιδιά σας, μα κυρίως, γίνονται φίλοι μαζί τους, ώστε να γίνει ακόμα πιο σούπερ το πάρτυ σας.